dimecres, 3 de gener del 2018

Montserrat, la muntanya magica en tots els sentits


Des del punt més baix fins al punt més alt, Montserrat, en tota la seva magnitud, representa per a molta gent un lloc únic i màgic ple de vivències.

Jo personalment, no podia mantenir-me al marge d'ella i la veritat... que per mi... a significat moltíssim, en part és molt culpable que jo us ho estigui explicant ara mateix.

Un lloc on les sensacions són úniques, emocions de tot tipus i grans moments esperant repertirlos de nou, he tingut la gran sort de poder estar cada dia per aquesta serra, poden haver-hi mil llocs i mil muntanyes, però... com Montserrat......

Imagineu-vos un lloc que és cuna d'escaladors, corredors, muntanyencs i bojos varis, tot això acompanyat d'una natura ben diversa i de la seva gran fauna.

La meva sortida predilecte comença des del petit poble del Bruc, un poble que són 3,
si heu llegit 3...!


El de baix, el del mig i el de dalt, villarriba i villabajo...? no..! simplement i per sort, EL BRUC..!.

Sense obviar, l'història del timbaler, que cada primer cap de setmana de Juny, celebra la seva festa, on les recreacions de la guerra del francès no deixen indiferent a ningú, se d'algú que ven a la fira uns arbrets fets a mà fabulossos... ;)

Tornant a Montserrat, si sortim del Bruc pel camí del francès, podem arribar fins al punt més alt de Montserrat, St. Jeroni, però... si ens quedem a mig camí, quasi al punt més alt... Podem contemplar una posta de sol com les que no us podeu imaginar, el camí fins allà dalt, com la vida en si... és dur, llarg, fins i tot si ús atreviu, ben escarpat en la seva versió menys familiar, jejeje, val la pena suar.


 



La veritat ... Montserrat és un d'aquells llocs que t'atrapa ... que no et deixa indiferent, i que, alhora, treu de tu el millor que tens, un bon lloc per poder-te proposar moltes coses i prepara-te de valent per poder-les aconseguir i per tot el que vindrà, si voleu conectar amb vosaltres mateixos, no us ho penseu, pujeu a la muntanya màgica i gaudiu'la, respecteu-la i sobretot estimeu-la, us tornarà tot allò que li doneu i mes.

Un altre racó dels molts que podem trobar a Montserrat, és la Roca Foradada, un dels llocs més espectaculars dels que podem gaudir en aquest entorn, de fàcil accés, des del pàrquing de Can Maçana, on per aparcar... Els festius i caps de setmana es paga per poder accedir-hi, 5 € o bé 2 €, si teniu la llicència federativa.










Podem pujar des del Bruc passant pel Refugi Vicenç Barbe, el camí és ben senyalitzat i de fàcil caminar, corre o el que vulgueu...!

Des de la Roca Foradada podem veure una de les postes de sol més imponents tot contemplant una vista magnífica de tots els Pirineus en un dia clar.

En definitiva, Montserrat, és un lloc ple de racons que de ben segur no us deixaran indiferents, un bon lloc per descobrir i perquè no viure'hi.

Mai hagués imaginat que un lloc com aquest, m'hagués servit per a tant, m'he pogut refer i despertar un altre cop aquell jo interior que ja ni recordava que tenia...

A vegades... necessitem tocar fons per poder tirar amb més força que mai, així es Montserrat, un lloc on les llàgrimes es transformen en somriures i el vent realment et parla amb fermesa i et diu...





A PER TOTES, TU POTS...!



Here Comes the Sun, George Harrison 



enllaços d'interes http://muntanyamontserrat.gencat.cat/ca/el_parc/senderisme/
http://www.bruc.cat/ 

Llocs on picar i pendre quelcom algo curiós i poder xerrar amb gent de muntanya: 
Bar Granada ( El Moha )
Bar Anna
El Casal del Bruc
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada